Uw zomer in de regio Salzburg

Sonnige Urlaubstage in Österreich

Zomer in Salzburg
Zomer in Salzburg

Uw verlangen naar ontspanning, recreatie en sport is tijdens een zomervakantie in Mauterndorf snel werkelijkheid. Het landschap van Salzburgerland met weelderige groene weiden en schaduwrijke bossen, het bergpanorama en de talrijke diepblauwe bergmeren nodigen u uit om te komen wandelen en bergbeklimmen, fietsen, mountainbiken en talrijke watersportmogelijkheden te beproeven. Zo zijn ook canyoning en raften in het Salzburger Lungau bijzonder geliefd.


Vakantiegevoelens komen bij een zomervakantie in Mauterndorf vanzelf.  Breng daarom met uw familie of uw beste vrienden, een aangename vakantie door in het Salzburgerland. Geniet van het zonnige en met name droge zomerweer. Verbind uw actieve vakantie in Mauterndorf met een excursie in de omgeving en bezoek de middeleeuwse kastelen in de regio Lungau.

Zomervakantie in de Alpen

Zomervakantie in Lungau
Zomervakantie in Lungau

Motorrijders zijn welkom in Binggl Hotel Garni in Mauterndorf in het Salzburger Lungau. De vele passen, zoals de Großglockner High Alpine Strasse en de Nockalmstrasse in het naburige Karinthië zijn bijzonder geschikt voor spannende tochten op de motor.

Zomerrecreatie in Salzburg

Na een drukke dag fietsen of wandelen gaat u lekker ontspannen met een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants in het idyllische Mauterndorf.

Of kom genieten van de rust in het welnessgedeelte van het hotel van uw zomervakantie:  Hotel Binggl. U heeft zin gekregen in een zomer in Salzburgerland? Reserveer uw kamer online vandaag of stuur uw vrijblijvende aanvraag naar het 4-sterren vakantiehotel Binggl.

Vrijblijvend aanvraag

boek online