Zo geweldig is wellness in Lungau

Plaats om bij te tanken: 4-sterren-Hotel Binggl

Wellness en spa
Wellness en spa

Het wellnesscentrum in het 4-sterren Hotel Binggl, met stoombad, sauna en Keippbad, is de ideale plek om bij te komen na een drukke of actieve vakantiedag.

Een bezoek aan de sauna van Hotel Binggl levert u gegarandeerd een grote bijdrage aan uw welbevinden op.
In de Finse houtsauna van het welnesscentrum in het hotel kunt u zich ontspannen van het leven van alledag en gezellig samen zijn. Ontdek de weldadige werking van het stoombad. Uw bezoek ontspant, maar  reinigt en voedt ook uw huid. U voelt zich erna als nieuw geboren.

Kneipp-relaxbad bij uw wellnessvakantie in de Salzburger Alpen

Wellness in Salzburg
Wellness in Salzburg

Regendouches en een Kneipp-relaxbad kunnen uw geest doen ontwaken. De eerste Kneipp clubs in Oostenrijk werden al meer dan 115 jaar geleden opgericht. Sebastian Kneipp werd met zijn uitgave ”Wasserkur” beroemd. In Hotel Binggl kunt u de weldadige werking van het  Kneipp –relaxbad ervaren.

Het gebruik van het wellnesscentrum is voor u als vakantiegast natuurlijk geheel gratis.

Wellness genieten in Salzburgerland

Het wellnesscentrum in Hotel Binggl is dagelijks vanaf 16:00 uur geopend, bij mindere weersomstandigheden al eerder. Het is dan de meest ideale plaats om na een actieve skidag of een heerlijke wandeltocht weer even heerlijk te ontspannen.

Ervaar wellness in Lungau in de sauna of tijdens een massage en stuur vandaag nog uw vrijblijvende aanvraag  op, of: reserveer online.

Vrijblijvend aanvraag

boek online