Uw vakantie in Lungau

Vakantie in Mauterndorf in Salzburgerland

Vakantie in Lungau
Vakantie in Lungau

Actief of passief, ontspanning of inspanning, met kinderen of met z’n tweeën, in de zomer of in de winter – een vakantie in Mauterndorf biedt alles, wat uw hartje begeert.

De vakantieplaats Mauterndorf in de regio Lungau mét het 4-sterren Hotel-Garni Binggl ligt op een hoogte van meer dan 1000 meter boven de zeespiegel in het Salzburgerland. Frisse, kristalheldere berglucht, alpenweiden en bossen in de zomer en gegarandeerde sneeuw in de winter maken het vakantiergebied in en rond Mauterndorf tussen Obertauern, Katschberg, Fanningberg en Großeck-Speiereck tot een heel persoonlijke vakantiegenoegen.

Traditie ervaren op je vakantie in Salzburgerland

Imposante huizen geven de vakantieplaats Mauterndorf zijn eigen gezicht. De Burcht Mauterndorf is gelegen op een rots ten noordwesten van de markt. Het schilderachtige en historische Mauterndorf laat de harten van alle vakantiegangers sneller kloppen. Het brede scala aan excursiemogelijkheden en evenementen maakt de vakantie in Mauterndorf ook voor cultuurliefhebbers tot een spannende aangelegenheid.

Recreatie en sport tijdens uw vakantie in Mauterndorf

Fietsen in Mauterndorf
Fietsen in Mauterndorf

In de zomer nodigen de schitterend groene alpenweiden en de diepblauwe meren u van harte uit om werkelijk genot te komen beleven. Door de winterzon op de bergen, kunt u in Mauterndorf ook met volle teugen van een wintervakantie genieten. U kunt in Mauterndorf terecht om tijdens het langlaufen, skiën, snowboarden, sneeuwschoenlopen of winterwandelen, eens flink de zinnen te kunnen verzetten.

Heeft u inmiddels zin gekregen in een vakantie in Mauterndorf in de regio Lungau? Stuur uw vrijblijvende aanvraag vandaag nog naar het 4-sterren Hotel Garni Binggl of maak een reservering online.

 

Vrijblijvend aanvraag

boek online