Binggl – Het ontbijt in Mauterndorf

Uw Hotel Garni in Salzburgerland

Ontbijten in Lungau
Ontbijten in Lungau

Uw ervaringen met het ontbijt in Hotel Binggl zullen u inspireren! Het is ronduit genieten van de heerlijke geur van de ontbijtbroodjes en diverse andere broodjes. De heerlijke bakkersspecialiteiten, die u als gast op het 4-sterren hotel dagelijks bij het ontbijt kunt genieten, zijn afkomstig uit de eigen patisserie-bakkerij Binggl.

U wilt iets zoets ‘s morgens? Kies tijdens uw vakantie tussen meerdere soorten typisch Oostenrijks gebak. U kunt alleen bepaalde soorten brood eten vanwege gezondheidsredenen? Geen probleem: bakkerij- en patisseriemeester Richard Binggl gaat graag op uw specifieke individuele dieetwensen in.

Stevig Binggl-ontbijt in uw Hotel Garni in Salzburg

Ontbijt in 4-sterren hotel
Ontbijt in 4-sterren hotel

Elke dag kunt u in het Hotel Garni Binggl in Mauterndorf  uitgebreid ontbijten van 7:30 tot 10:00 uur. Een zoete selectie biedt u de diverse soorten  jam, maar u kunt ook de hartige kant op met worstjes en gekookte eieren en kaasspecialiteiten. Natuurlijk krijgt u verfrissende vruchtensappen aangeboden. Alles bij elkaar de juiste impuls aan het begin van uw drukke vakantiedag in Salzburg.

www.genusswerkstatt.com

Maakt niet uit hoe uw vakantie in Mauterndorf in de buurt van Obertauern er uitziet, actief in de natuur of een gezellige wellnessdag: met  een Binggl-ontbijt tankt u energie voor uw hele vakantiedag.

Begin uw vakantie met een stevig ontbijt in het Hotel Garni Binggl.

Het hotelteam kijkt met vreugde uit naar uw vrijblijvende aanvraag voor uw vakantie in Salzburgerland. U kunt natuurlijk  ook direct online reserveren.

 

Vrijblijvend aanvraag

boek online