Uw motorvakantie in Salzburgerland

Hotel Binggl – Uw accommodatie in Lungau

Gastheer Richard Binggl
Gastheer Richard Binggl

Niemand is beter op de hoogte over het biken in de regio Lungau als hij: uw gastheer Richard Binggl is een fervent motorrijder. Duidelijk dat hij deze passie met zijn gasten deelt. Bij Hotel Binggl krijgt u daarom de beste tips voor het motorrijden in Oostenrijk.

Voor uw aanstaande motorvakantie in Oostenrijk, heeft Richard Binggl schitterende tourtips voor u verzameld. Alle routes heeft de hobby-motorrijder zelf gereden.  Meer over weten? Lees zijn webblog oop de website van Hotel Binggl. Daarnaast kunt u ook mooie en grote evenementen verwachten tijdens de vakantie met de motorfiets in de regio Lungau.

Tourtips voor motorrijders

Wat voor soort tour verkiest u? Een gezellige panoramische rondrit met uw comfortabele cruiser of een snelle klim, waar u echt met uw hete motor in de bochten kunt liggen? Voor beide soorten heeft uw hoteleigenaar van hotel Binggl prachtige toursuggesties voor u.

Tip: uw persoonlijke motorfietstocht op DVD

Richard Binggl heeft aan alles gedacht en verhuurt zijn helmcamera, om uw persoonlijke vakantie-ervaring digitaal op film vast te leggen. Een cadeau van uw bikerhotel Binggl!

Met de motorfiets door Salzburgerland

Motorrijders in Salzburg
Motorrijders in Salzburg

Het 4-sterren Hotel Garni in Mauterndorf begrijpt de behoeften van motorrijders en fietsers maar al te goed: een goed gevuld ontbijt met heerlijk gebak uit de eigen bakkerij maakt u er helemaal klaar voor om een heerlijke dagtocht per (motor)fiets te maken in de regio Lungau.  

U overweegt een motorvakantie in Salzburg?  Leg dan vandaag nog contact met Hotel Garni Binggl of reserveer uw kamer direct online

Vrijblijvend aanvraag

boek online