4-sterren Hotel Garni Binggl in Mauterndorf

Uw hotel in Salzburgerland

4-sterren hotel in Mauterndorf
4-sterren hotel in Mauterndorf

Het in 2004 volledig gerenoveerde 4-sterren Hotel Binggl ligt in het centrum van Mauterndorf, aan de historische markt. Het is de eigenaren gelukt om een schitterend samenspel te creëren tussen de honderden jaren oude bouwtradities en het modernste comfort. En dat merkt u in nagenoeg elke ruimte van de in totaal 25 kamers en de twee in het hotel aanwezige suites! Dit hotel in de regio Lungau is het ideale vertrekpunt voor allerlei activiteiten in wat wel genoemd wordt “het zonnige zuiden van Salzburgerland“. Ervaar zelf de tradities, de cultuur, de sport en wellness van heel dichtbij!

Probeer de voortreffelijke lekkernijen uit de bakkerij/patisserie van het huis en relax heerlijk in het wellnessgedeelte. Na uw actieve programma in de natuur van de Salzburger bergen, ontspant u zich in de gezellige atmosfeer van een 4-sterren hotel, vlak bij Obertauern. Bij een van de massages sluit u uw ogen en geniet u van uw persoonlijke verwenkeuzepakket.

Uw vakantiehotel Binggl in de regio Lungau

Bakkerij/patisserie
Bakkerij/patisserie

De huiselijke ambiance is iets eigens van de familie Binggl, die er voortdurend en graag voor zorgt dat u het volledig naar uw zin heeft. Indien u dat wenst en wanneer u vragen heeft, zijn zij gaarne bereid u persoonlijk te woord te staan.

Kijk snel bij de attractieve prijzen en aanbiedingen. Ontdek de vakantieregio Lungau en benut de talloze mogelijkheden voor activiteiten voor de vrije tijd, zowel in de zomer als in de winter. U zult uitermate verrast zijn door het scala aan mogelijkheden dat de Salzburger vakantieregio u biedt.

Bent u inmiddels in de stemming gekomen om u op zo’n 1.122 meter hoogte in uw hotel in Salzburg heerlijk en op een speciale wijze te laten verwennen?  Dan kunt u het best direct uw vrijblijvende aanvraag opsturen of online reserveren.

 

Vrijblijvend aanvraag

boek online